Udtynding din pensionering reden

Hvad vil du kigge efter, når du nærmer dig din “gyldne” år? Vil det være en overkommelig condo på golfbanen med plads til børnebørn til at besøge? Skal det være tæt på venner og familie eller nye “senior” venner bor tæt ved? Skal det være i nærheden af gode medicinske faciliteter?
Den gennemsnitlige husvært 65 eller først tjener kun to femtedele som lønmodtagere alder 45-54 (der er på deres højeste indtjening år). Selvom mange “goldenagers” er nu fri for behæftelser af børn og arbejdsrelaterede udgifter, skal udgifter til dagligdagen planlægges. Indkomst skal beskyttes for at sikre dens tilgængelighed for husstandens udgifter og højere sundhedsudgifter.
“goldenagers” have endnu mere end livsstil spørgsmål at overveje at vælge deres pensionering reden. Du bør tage et kig på virkningen af statsstrukturer skat på din forventede pensionsindkomst. Det er vigtigt at se på de følgende vigtigste skattemæssige områder:
 BESKATNING AF OPTJENTE OG INVESTERING INDKOMST
Hvis du planlægger at fortsætte med at arbejde, skal du tage et kig på den måde, hvorpå stater varierer i beskatte din indkomst. Nogle stater gør ikke en undtagelse for alder, nogle give skattelettelser og nogle beskatte ikke arbejdsindkomst overhovedet for “goldenagers.”
 PENSION INDKOMSTSKAT
Mange “goldenagers” afhængige af indtægterne fra militæret, regeringen eller private pensionsordninger til at overleve. Visse medlemsstater fritager alle pensionsindkomst fra beskatning, andre undtaget kun visse typer af pensionsindkomst og andre stater placere hætter på ikke-afgiftspligtige pensionsindkomst.
 SKATTER PÅ SOCIALE YDELSER
Sociale sikringsydelser er vigtigt at alle “goldenagers.” Nogle stater beskatte ikke dette udbytte på alle, nogle følge føderal skat formler til bestemmelse af skatter på fordelene, men stadig andre stater har deres egne formler til at bestemme den skyldige afgift.
 EJENDOMSSKAT
Nogle stater giver fordele til “goldenagers” som homestead undtagelser, der kan være nyttige i at reducere ejendomsskat byrder. Husk at tjekke skattelove vedrørende afgifter på personlige ejendele, især biler og både.
 SALG SKATTESATSER
Næsten hver eneste stat og ofte lokaliteter inden for hver medlemsstat, skat tøj, gas, husholdningsartikler og undertiden endog fødevarer og medicin. Når du budget din fast indkomst for disse varer, Husk at overveje momsen, som du flytter til din pensionering reden.
 EJENDOM SKATTER
Selvom disse skatter ikke vil påvirke dine leveomkostninger som en “goldenager”, bør de blive betragtet som du opbygger din reden. Nogle stater beskatte den efterlevende ægtefælle på en del af den arv, som i en anden stat ville passere til ham eller hende uden at blive beskattet. Stater er at studere hvordan man laver deres finansielle miljøer “venligere” til seniorer så pas for ændringer i statens ejendom momskoder.
En beslutning for din “gyldne år” kan ikke være baseret på en skat hensyntagen. Du skal undersøge din samlede finanssituation og overveje mulighederne i forsøget på at gøre din pension reden fri fra finansielle stress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.