Stop betaler to telefonregninger: Gøre din celle Phone din primære linje

Hvis du finder en god service og overkommelige funktioner, eller tilbringe en masse tid væk fra hjemmet, derefter overveje at gå helt trådløse.
Mange mobiltelefon kunder nu bruger deres mobiltelefon som deres primære telefonlinje. Da antallet af mobiltelefon abonnenten fortsætter med at stige, falder den månedlige gebyr for grundlæggende celle foretage en opringning service. Hvis du bruger en masse tid væk fra hjemmet eller konstant har business telefon opringninger sendes til din mobiltelefon, kan du gøre din celle phone primære telefonlinjen.
Som flere amerikanere gå trådløst, den trådløse industri har reageret med flere valgmuligheder og lavere priser for grundlæggende planer. Du kan sende e-mail, SMS-beskeder, surfe på internettet, lytte til musik og selv tage billeder med telefonen celle. Du kan holde kontakten og underholde dig selv med din mobiltelefon. Gratis nætter og weekender, gratis langdistance og naturligvis kommer fra to telefon regninger til en, gør dette til en meget attraktiv mulighed.
Hvis du er klar til at tage springet til trådløse kun, er der mange, mange muligheder i det cellulære marked for dig. Før du tage springet, er her de tre mest almindelige ting, som du ønsker at overveje at minimere din celle foretage en opringning nota og maksimere din brug og nydelse.
Service
Tilbringe et par dollars per måned, hvis nødvendigt, men får den bedste service, som du har råd til. Gæster og familiemedlemmer vil ikke tolerere plettet service, faldt opkald og interferens på daglig basis. Finde ud af, hvor du tilbringer størstedelen af din tid, inddørs, udendørs, landdistrikterne, tætte byområder eller væk på forretningsrejser. Sørg for at din mobiltelefon service er kompatibel med din geografi og livsstil.
Omkostninger
Grundlæggende serviceplaner kan sammenlignes med det gennemsnitlige fastnet telefonregning. Dog punkter de store fakturering ømme for mobiltelefon kunder roamingtakster og over minutter afgifter. Den gennemsnitlige kunde har virkelig vænnet sig til 5 cents, 7 cent og 10 cent pr minutter afgifter på deres fastnet langdistance regninger. Cell phone luftfartsselskaber kan opkræve 35 cent eller 45 cents hver minut din når som helst godtgørelse. Det er altid bedre at have for mange mobiltelefon minutter frem for alt for få. Den ekstra $10 eller $20 for en plan med mere når som helst minutter er en langt bedre løsning end en $180 celle foretage en opringning nota i slutningen af måneden.
Se også, hvis der er en plan, der er tilgængelige, der minimerer roamingtakster. Roamingtakster i nogle områder kan være så højt som 65 cent per minut. Du kan minimere dine roamingtakster i en af to måder:
Få en plan med ingen roamingtakster. En anden mulighed er at få plan, der advarer dig, når du roamer og giver dig mulighed for at ikke sende eller modtage opkald. Hvis du er Sprint PCS kunde, får du en besked på din mobiltelefon, når du modtager et opkald og du roamer. Ændre din plan, hvis det er nødvendigt, men få en, der maksimerer din brugstid og minimerer dine ekstra omkostninger.
Hvis du får en stor tjeneste, minimere din ekstra afgifter og undgå roaming-gebyrer, at gøre skiftet fra fastnet til en mobiltelefon er en stor mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.