Få styr på din økonomi som studerende

Som studerende kan det være svært at holde styr på økonomien. De fleste har kun en SU, som består af ca. 5000 kroner i måneden, at leve for. Det kan derfor hurtigt blive en udfordring at finde penge til alle udgifterne. Der er heldigvis en hel del tiltag, du selv kan tage for at spare på pengene i løbet af måneden og derved få bedre styr på din økonomi.

Hvis det ser helt sort ud, og din konto er tom sidst på måneden, kan du lære mere om lån hos voreslån.dk. Her kan du tage et hurtigt lån – få pengene på din konto indenfor få dage.

Det er dog en fordel at lære, hvordan du helt undgår at havne i en sådan situation. Du kan derfor læse videre her, hvis du vil lære nogle tips omkring, hvordan du sparer penge, når du er på SU.

3 tips til hvordan du kan spare penge, når du lever på en SU

Her er der 3 tips til, hvordan du bedst muligt sparer på pengene i løbet at måneden, når du i gang med dit studie.

  1. Madindkøb

Der går ofte en hel del flere penge på indkøb, end du regner med. Derfor er det en rigtig god idé at handle stort én gang i ugen frem for flere småindkøb. På den måde bliver du ikke fristet alt for ofte og kan skære ned på impulskøb.

  • Del huslejen

Det kan være dyrt at bo alene i en lejlighed. Du kan spare mange penge ved at få en samboende, som du deler huslejen med.

  • Transport

Det er klart billigere at gå eller cykle frem for offentlig transport eller bil. Du gør derfor klogt i at investere i en god cykel, så du let og hurtigt kan komme omkring.